Παναγώτας Αντώνιος

Founder – Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο Αντώνης Παναγώτας γεννήθηκε το 1981 στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Το 1999 σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών. Το 2004 παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με θέμα «Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών» και το 2016 το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ.

Τον Σεπτέμβριο του 2006 εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στην εταιρία AVF Hellas με τομέα ευθύνης τον σχεδιασμό των νέων οχημάτων περισυλλογής. Το 2007 δραστηριοποιείται στο χώρο των Η/Μ μελετών ανοίγοντας τεχνικό γραφείο στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Το 2011 δημιουργεί την τεχνική εταιρία με διακριτικό τίτλο «ΕΞΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ» με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη – Πολιτικό Μηχανικό, η οποία δραστηριοποιείται έως και σήμερα στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών.

Επίσης είναι εκλεγμένο μέλος στην κεντρική αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος του τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος από το 2009 και το 2017 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βοιωτίας. Τον Δεκέμβριο του 2017 εκλέγεται στο Εμπορικό Επιμελητήριο Βοιωτίας και διορίζεται αναπληρωτής γραμματέας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Στερεάς Ελλάδας. Από το 2016 είναι μέλος του CEO Clubs Greece.

Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά